MET DANS - BUFFET
Warme schotels
Als supplement bij koud buffet en vergezeld van rijst of kroketten

I
Gestoofd rundsvlees in rode wijn
Rundergoulasch
Rundertong in madeirasaus
Prince d'Orloff met groenten naar keuze
Vol au Vent
Waterzooi met kip
Kalfsblanquette
Kippeborstfilets met ananas en currysaus
Konijnboutjes op Vlaamse wijze
Kalkoen op Portugese wijze
Varkens- of kalkoenbrochette
Witloofrolletjes met hesp in kaassaus (seizoen)
Tournedos van kangoeroe
Florentijnse visschotel
Tilapiafilets met kruidensausje
Tongscharrolletjes in garnaalsausje
Zeepaling in Dillesaus

II
Sole Normende
Scampi's in roomsaus
Paling in 't groen
Verse zalmmoot in garnaalsaus
Zalmfilet met dillesaus
Medaillons van hertkalf (seizoen)
Tournedos van wildzwijn (seizoen)
Hazerugfilet met bospaddestoelen (seizoen)

Soepen

Tomatenroom
Kipperoom
Aspergecrème
Tomaat - Pompoen suprème
Champignoncrème
Broccolicrème
Tomaten - groentensoep
Kervelsoep
Kippen - groentensoep
Lentesoep
Ajuinsoep met kaas

Pagina drukken