MET DANS - Diner
Hoofdschotels
  • I

    Kalfsoesters-beurre maïtre hotel met groentenkrans
    Kalfsmedaillons met groentenkrans
    of met champignonsaus en asperges
    Kalfsbiefstukje met romige wijnsaus
    Kalfsgebraad met koninginnengroenten
    Filet pur met groentenkrans
    Filet pur archiduc
    Filet pur met asperges

    Seizoen
    Hinderugfilet (met peren en bosbessen en champignons)
    Fazantenborstfilet
    Gemarineerd wild zwijn
    Wild zwijnkoteletje
    Hazerugfilet met bospaddestoelen
    Struisvogelfilet of medaillons met garnituur naar keuze


  • II

    Varkenshaasje met peren en bosbessen en champignons
    Varkenshaasje met groentenkrans
    Varkenshaasje met champignonsaus en witloof of flagolettes
    Kalfsblanquette
    Ragoût van wild konijn in rode wijn
    Hawaiaans kalkoenrolletje
    Gevulde kalkoenrolletjes in limoenjus met witloof
    Filet mignon provençale of groentenkrans
    Chateaubriand provençale of groentenkrans
    Tournedos Archeduc
    Tournedos met asperges
    Ossobuco alla Milanese met broccoli
    Eendeborstfilet chasseur (met peren en bosbessen en champignons)
    Eendefilet met rode wijnsaus
    Parelhoenfilet met perzikkensaus
    Medaillons van kangoeroe op jagerswijze
    Konijnenboutje op vlaamse wijze
    Filet van konijnenrug met champignons


  • III

    Rosbeauf en gebraad met groentenkrans
    Prince d'Orloff met witloof
    Kalkoenborstfilet chasseur
    Kalkoenborstfilet met groentenkrans
    Kalkoenborstfilet met champignons en witloof
    Kalkoen op Portugese wijze
    Kippeborstfilet met ananas en currysaus
    Boeuf bourguignon (gestoofd rundsvlees in rode wijnsaus)
    Gevulde varkensrolletjes (spinazie)

    Pagina drukken