MET DANS - Diner
Suggesties
  • Menu 4-gangen

    Klasse I
    Scampi's in roomsaus
    Agnes Sorell
    Kalfsoesters beurre-maître hotel met groentenkrans
    Peche Melba

    Klasse II
    Krabcocktail
    Tomatenvelouté
    Eendenborstfilet met peren en bosbessen en champignons
    Poire Hélène

    Klasse III
    Koninginnenhapje
    Lentesoep
    Rosbeauf en gebraad met groentenkrans
    Coupe advokaat


  • Menu 6-gangen

    Klasse I
    Noorse visschotel
    Champignoncrème
    Normandisch tongrollen
    Sorbet
    Filet Pur met asperges
    Dessertenvariaties

    Klasse II
    Garnaalcocktail
    Broccolicrème
    Verse zalmmoot in dillesaus
    Sorbet
    Varkenshaasje chasseur
    Fruitbeker met slagroom

    Klasse III
    Gegratineerde visschelp
    Tomaten-groentensoep
    Forel à la meunière
    Sorbet
    Kalkoenborstfilet met champignonsaus en witloof
    Bavarois van aardbeien

    Pagina drukken