ZONDER DANS - Diner
Hoofdschotels
    • I

      Kalfsoesters-beurre maïtre hotel met groentenkrans
      Kalfsmedaillons met groentenkrans
      of met champignonsaus en asperges
      Kalfsbiefstukje met romige wijnsaus
      Kalfsgebraad met koninginnengroenten
      Filet pur met groentenkrans
      Filet pur archiduc
      Filet pur met asperges

      Seizoen
      Hinderugfilet (met peren en bosbessen en champignons)
      Fazantenborstfilet
      Gemarineerd wild zwijn
      Wild zwijnkoteletje
      Hazerugfilet met bospaddestoelen
      Struisvogelfilet of medaillons met garnituur naar keuze


    • II

      Varkenshaasje met peren en bosbessen en champignons
      Varkenshaasje met groentenkrans
      Varkenshaasje met champignonsaus en witloof of flagolettes
      Kalfsblanquette
      Ragoût van wild konijn in rode wijn
      Hawaiaans kalkoenrolletje
      Gevulde kalkoenrolletjes in limoenjus met witloof
      Filet mignon provençale of groentenkrans
      Chateaubriand provençale of groentenkrans
      Tournedos Archeduc
      Tournedos met asperges
      Ossobuco alla Milanese met broccoli
      Eendeborstfilet chasseur (met peren en bosbessen en champignons)
      Eendefilet met rode wijnsaus
      Parelhoenfilet met perzikkensaus
      Medaillons van kangoeroe op jagerswijze
      Konijnenboutje op vlaamse wijze
      Filet van konijnenrug met champignons


    • III

      Rosbeauf en gebraad met groentenkrans
      Prince d'Orloff met witloof
      Kalkoenborstfilet chasseur
      Kalkoenborstfilet met groentenkrans
      Kalkoenborstfilet met champignons en witloof
      Kalkoen op Portugese wijze
      Kippeborstfilet met ananas en currysaus
      Boeuf bourguignon (gestoofd rundsvlees in rode wijnsaus)
      Gevulde varkensrolletjes (spinazie)

      Pagina drukken