ZONDER DANS - Diner
Voorgerechten
  • I

    Koud:
    Cavallione met Parmaham
    1/2 kreeft
    Noorse visschotel

    Warm:
    Normandisch vispannetje
    Roze zalmfilet in garnaalsaus
    Normandish tongrolletje
    Gefrituurde reuze scampi's
    Gebakken gamba's
    Paling in het groen
    Scampi's in roomsaus
    St. Jacobsschelp
  • II

    Koud:
    Krab Hawaienne 1/2
    Tomate crevettes
    Meloentje met Zwarte Woudham
    Garnaalcocktail
    Krabcocktail
    Gerookte zalm met asperges
    Gevulde avocado met garnalen
    (of krab of gerookte zalm)

    Warm:
    Zeevruchtenpannetje
    Gegratineerd vispannetje
    Roze zalmmoot met dillesaus
    Sole Veronique
    Forel in zilverjasje
  • III

    Koud:
    Krab Hawaienne 1/4
    Garnaalcocktail (roze)

    Warm:
    Gegratineerde visschelp
    Koninginnenhapje
    Korfje met visvulling
    Forel in amandelschilfers
    Garnaalkroketten
    Kalkoenbrochetje

    Pagina drukken